Ga naar de website van Runningtherapie Zeeland

Nieuws


WOENSDAGAVOND (10-04) START TRAINING LOOPGROEP IETS LATER IVM INSCHRIJVEN DAM TOT DAM.

Vandaar dat de training eenmalig om 19:45 uur start.
Het mooie is dat deze afstand voor IEDEREEN van de Loopgroep haalbaar is, tegen die tijd. We gaan er voor trainen in de groep C en D!

ZONDAG 22 SEPTEMBER 2019

Inschrijven 19:00 uur is meestal binnen uur uitverkocht! Dus zet je computer op tijd aan. VOOR 19:00 uur, want:
Hoe werkt de wachtrij?
1. Woensdag 10 april 2019 om 19.00 uur (Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl) krijgen alle deelnemers, die zich tot dat moment in de wachtrij bevinden, een willekeurig wachtrijnummer toegewezen.
2. Neem je na 19.00 uur plaats in de wachtrij, dan sluit je achter in de rij aan.
3. Het heeft geen zin om de pagina te verversen, want je houdt hetzelfde wachtrij nummer (indien je een instelling gebruikt waardoor jouw browser geen cookies opslaat, dan word je wel achteraan in de rij geplaatst).
4. Indien je per ongeluk jouw browser afsluit, kom je ook terug op dezelfde plaats in de wachtrij (indien je een instelling gebruikt waardoor jouw browser geen cookies opslaat, dan kom je niet terug op dezelfde plek in de wachtrij en word je achteraan geplaatst).
5. Het heeft geen zin om meerdere tabbladen te openen, want je houdt hetzelfde wachtrij nummer.
6. Zodra je aan de beurt bent, wordt de inschrijfpagina automatisch geladen.
7. Je hebt dan 10 minuten om jouw inschrijving en betaling te voltooien. Ben je langer dan 10 minuten bezig, dan moet je opnieuw in de wachtrij plaatsnemen.
8. Na voltooiing van jouw inschrijving, verlaat je de wachtrij en krijg je binnen 24 uur een bevestigingsmail toegestuurd.
9. De inschrijving is persoonlijk. Dit houdt in dat je per plaats in de wachtrij maar één inschrijving kunt doen.

Bij de vraag; wat is de tijd je er over gaat doen, vul dan voor groep C en D de tijd 1:20 uur in. Dan start je in ieder geval allemaal zoveel mogelijk in het zelfde startvak. Startwave later kan altijd, startvak naar voor niet. Vervoer is gewoon met de trein. En gezien de diversiteit aan starttijden zal er verder onderling moeten worden afgesproken mbt vervoer en eten. (maar dat komt vast goed - dat laatste)

Opgeven tijd groep A en B (rond 1 uur) - voor zoveel mogelijk zelfde startvak!

Op zondag 22 september 2019 kunnen 50.000 hardlopers meedoen aan de Dam tot Damloop. De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste Businesslopen ter wereld en het feit dat de start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement zo bijzonder. Het hoofdonderdeel, de 10 Engelse Mijl (16,1 km), is al jaren binnen no-time uitverkocht. Daarnaast worden in Zaandam en Amsterdam-Noord de Mini Dam tot Damlopen georganiseerd.

Unieke start op de Prins Hendrikkade in Amsterdam
Kippenvel bij het hardlopen door de IJtunnel
Opzwepende muziek en aanmoedigingen in het versierde Amsterdam-Noord
Gedragen worden richting de finish dankzij het volksfeest op de Zuiddijk
Een onvergetelijke finish op de Peperstraat in Zaandam.
https://www.damloop.nl/inschrijven/

 



Zaterdagochtend 6 april 2019

Duurlooptrainingen vanaf de kanovijver 8:30 uur (zomertijden) voor groep A/B/C

Dit staat anders in de agenda.


Nieuwe agenda staat online 

Zaterdagochtend trainingen zijn vanaf 31 maart tot kustmarathon weekend om 8:30 uur!


MAANDAG 1 april (echt waar) zijn alle trainingen vanaf de kanovijver.
Vanavond voor alle (!!) groepen.
De baantrainingen die vanaf volgende week starten voor de groep A/B staan vanmiddag in de nieuwe agenda online.
Dus KANOVIJVER 19:30 UUR. (Maandag)- lampje mee?!
KANOVIJVER 18:45 UUR (woensdag)
PS: Het is niet toegestaan bij de kanovijver te parkeren!
Afbeelding kan het volgende bevatten: oceaan, lucht, schemering, buiten en water


ROTTERDAM STARTNUMMER OPHALEN EXPO

Ik zal net als afgelopen jaren op de vrijdagochtend voor de marathon van Rotterdam de start nummer ophalen bij de marathon expo. Deze startnummers en shirts kan je dan vrijdagmiddag tussen 14:00 en 17:00 uur of zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur ophalen bij Manhattan Vlissingen. Wil jij hier gebruik van maken? Stuur je afhaal bewijs dan naar info@loopgroepzeeland.nl - als ik deze heb ontvangen print ik deze voor je uit en neem ik hem mee naar Rotterdam. Let op, je krijgt altijd een bevestig van ontvangst, zo niet dan heb ik je afhaalbewijs niet ontvangen. (Ook voor niet LGZ leden)


ZATERDAG 2 maart GOES - ARNEMUIDEN - SOUBURG TRAINING.

Op zaterdag 2 maart vertrekken de lange duurloop groepen om 8:25 uur van station Oost-Souburg naar GOES (groepen a,b,c) Bij aankomst (Goes 8:43) zullen wij terug lopen naar Arnemuiden (groep C en liefhebbers B 21 km) en Vlissingen (groep A en B 30 km). Onderweg staan drankposten met bananen, sportdrank, drop, winegums, water en een peptalk van drankcoach Jan Jansma.
Wil je korter lopen (21 km) dan kan je in Arnemuiden weer op de trein richting Souburg gaan.Groep C heeft 1 drankpost op ongeveer 10 km.Groep A en B hebben er 3 (30km)
Let op, elke loper moet zijn eigen treinkaartje kopen (enkeltje SouburgMiddelburg/Goes - of retour Arnemuiden/Souburg).
kaartjes kan je al via de website kopen van de NS: https://www.ns.nl/producten/losse-kaartjes-toeslagen
... Of.... neem je OV-chipkaart mee.
PS- je kan natuurlijk ook in Vlissingen, Middelburg of Arnemuiden op stappen (of in Goes klaar staan) 

GRAAG POLL INVULLEN VIA FACEBOOK !!  


BURGHAAMSTEDE TRAINING 16-02-2019

We lopen om 9:00 uur weg vanaf de parkeerplaats (klik voor locatie)

Morgenochtend Burghaamstede trainingen 9:00 uur. 

De route voor groep B. GPX bestand via PB op te vragen. 
http://afstandmeten.nl/index.php?id=2336484

 


10 MAART 2019 - CITY PIER CITY

Voor 10 maart staat City Pier City op het programma. Niet met de bus, maar gewoon met de trein. Na afloop lekker eten bij de Mexicaan?!. CPC is een snelle halve marathon en perfect om halve marathon als training (snelle) voor de hele marathon.
Om een idee te krijgen.. wie gaat er mee? Inschrijven die je via deze link.


Woensdagavond 30 januari 2019
Omdat ik nu nog niet kan zeggen hoe de baan er bij ligt vanavond. Iedereen voor de zekerheid even hesjes-lampjes mee. Groep A en B ip op de baan, Groep C buiten de baan en Groep D op de baan. Of anders allemaal buiten de baan.


Let op !! 

BURGHAAMSTEDE & RAMMEKENSLOOP
Aanstaande zaterdag 27-01 staat er Burghaamstede op het rooster! De lokatie gaat niet door. De Burghaamstede training verzetten we naar 16 februari. De training voor aanstaande zaterdag vertrekt gewoon vanaf de kanovijver!

Voor volgende week doen wij een oproep deel te nemen aan de Rammekensloop 5 of 10 km!! Voor de duurlopers die afstanden moeten / willen lopen. Er is dan ook gewoon een training vanaf de kanovijver.


COOPERTEST 31-10

Beste loopgroepers, ik hoop natuurlijk dat jullie vanavond (31/10) allemaal naar de training komen. Neem gerust supporters/sponsoren mee !! Er is wat lekker te drinken in de kantine voor iedereen.(neem opa oma kinderen etc mee)

We doen eerst een uitgebreide warming up. Hierna gaan we 12 minuten knallen. En daarna natuurlijk rustig uitlopen en rekken. Het gaat erom dat je alles geeft tijdens deze 12 minuten. Heb je een hartslagmeter, doe deze dan om. Deze gegevens kunnen later van pas komen. Let op, de coopertest is alleen voor jezelf. In de kantine zullen lijsten liggen met namen. Hier kan je je resultaten opschrijven. Deze zullen niet openbaar gemaakt worden.

Vanavond zal de Stichting Kinderdiabetes ook aanwezig zijn. Je flessen of bijdrage mag je rechtstreeks aan ze geven (dus niet aan mij). Kan je niet, maar wil je toch een bijdrage leveren. Lever dan een envelopje in of je lege flessen bij Manhattan Vlissingen of Domburg (dat kan de hele maand november). De complete opbrengt gaat naar de Stichting. Natuurlijk willen wij wel bekend maken wat we hebben bijgedragen. Dus schrijf op envelop even Loopgroep en eventueel je naam! Alvast bedankt allemaal ! REN MEE OF SUPPORT!!!

 

COOPERTEST
Beste Loopgroepers. In de maand november staat de ziekte Diabetes type 1 volop in de aandacht. Vlissingen in actie voor Stichting Kinderdiabetes. Met Loopgroep Zeeland zullen wij op 31 oktober deze actie ondersteunen door een coopertest sponsor actie. We lopen dan met de loopgroep de jaarlijkse coopertest. Met deze gegevens kan je dan weer aan de slag met je verdere trainingen. Maar nog beter, je kan je laten sponsoren. Voor elke 100 meter 0.20 cent of een lege fles of meer natuurlijk...(veel) meer natuurlijk ❤️❤️❤️maar alsjeblieft.. DOE MEE.. de Loopgroep en Manhattan sponsoren de koffie / thee / water na deze test. En wat nu coopertest zwaar.. de rest van je leven met diabetes type 1 omgaan is pas een opgaaf! Doe jij mee???... geen coopertest?! Steun dan door je lege flessen bij Manhattan Vlissingen in te leveren. Dan brengen wij ze weg en doneren het aan de Stichting.. ❤️❤️❤️


BRUGGENLOOP 2018

BRUGGENLOOP 2018
Op 9 december gaan we weer met een bus richting de Bruggenloop! Doe jij mee? Meld je dan vandaag nog aan via het onderstaande formulier (inschrijven moet je zelf doen via de Bruggenloop). Let op kosten bus en douches zijn rond de 25 euro.. bij meer deelnemers is dit iets minder. Bennie Beer kosten 25 euro. Aanwezig vertrek 12:05 - vertrek Vlissingen 12:15 uur 1e start 15:00 uur, Bennie Beer 19:00 uur, richting Vlissingen 21:00 uur.

Inschrijven voor bus/douches/diner kan via deze link:https://goo.gl/forms/nE7tGj4YHzlrSj883 

 

 


WOENSDAG 10 OKTOBER STARTEN DE BAAN TRAININGEN WEER - 18:45 uur (op maandagavond 19:30 uur)

ZATERDAG 13 OKTOBER STARTEN DE DUURLOPEN WEER OM 9:00 uur (ipv zomertijden 8:30 uur)

 


Morgen (08 oktober) geen trainingen (je kan altijd samen wat afspreken). 

Woensdag 10 oktober starten we weer op de baan (18:45 uur)! 

Aan de agenda wordt vanaf morgen weer gewerkt. Eind van de week online.

 


GROEP B MAANDAG 10 SEPT 2018

Zoals jullie hebben kunnen lezen zit Jan Jansma deze avond (altijd eigenlijk) vol energie en dit wil hij delen met de A en B lopers op de BAAN. Wil je al B loper toch in Zoutelande lopen, dan zal je dit vanavond (10/09) even zelfstandig moeten doen. Trainer Marko Verkaart weet niet of hij tijdig aanwezig kan zijn voor groep B. Hij gaat het wel proberen. Groepen C en D gaan sowieso met trainers Mariette van Vliet en Annet Sturm genieten van het prachtige Zoutelande.


LET OP ZOUTELANDE WEEK

Maandag 10 sept en woensdag 12 sept starten alles trainingen vanaf ZOUTELANDE parkeerplaats (na de Emte)

Zowel de ochtend als de avond. Groep a en liefhebbers B baan training met Jan Jansma!

Zaterdag 15 sept Neeltje Jans - Zoutelande (zie hieronder) 

 


15 SEPTEMBER 2018 

TOURINGBUSVERVOER 15 SEPTEMBER 2018

Groep 1/2/3 let op!!

DUURLOOP NEELTJE JANS ZOUTELANDE (en andere afstanden)
Zaterdag 15 september is de generale repetitie van de Kustmarathon. De start is om 9:30 uur vanaf parkeerterrein Deltapark Neeltje Jans.
Een duurloop inclusief drankposten naar
Oostkapelle (17km),
Domburg (21km) en
Zoutelande (32km).

Je kan dus zelf je afstand kiezen en alle groepen kunnen meedoen. Probeer zoveel mogelijk je eigen tempo te lopen!

Evenals vorige jaren willen we (voorafgaand aan de loop) een bus inzetten voor het vervoer naar Neeltje Jans. Dit alleen bij minimaal 25 deelnemers. Kosten: € 5,00 p.p.
Interesse? Vul onderstaande poll (FACEBOOK)

in waar jouw belangstelling naar uitgaat. (betalen doe je GEPAST aan de buschauffeur)

MAIL naar info@loopgroepzeeland.nl  (LIEVER FACEBOOK POLL) met in het onderwerp:  
ja, ik rij mee vanaf Oostkapelle (Parkeerplaats Piraat) 8:55 uur
ja, ik rij mee vanaf Domburg 8:45 uur
ja, ik rij mee vanaf Zoutelande 8:30 uur
ja, ik rij mee vanaf Oranje Zon 9:05 uur

 

 


8 SEPTEMBER 2018

TRAININGEN - OOSTKAPELLE GROEP A - B - C
zaterdagochtend 8:30 uur (8 sept 2018) start de training vanaf het parkeerterrein aan de Duinweg te Oostkapelle (vóór de duinovergang naar strandpaviljoen "De Piraat"). 

Groep A & B trainen 31 km (kan ook 21 km)
GROEP C rond de 15 km

drankpost bij Manhattan Domburg (badstraat 1) door Jean-Pierre Maas!

route groep A Jan Willem Rietberg - B Anthony van den Berg :

http://afstandmeten.nl/index.php?id=2257991

Groep C Marjon Stokman

Ben jij erbij ? Meld je dan aan via facebook (wel zo makkelijk  ;-) )

Locatie: https://goo.gl/maps/R8KRg3WYEuv


DUURLOOP GOES ARNEMUIDEN SOUBURG.24-08-2018
extra info zaterdagochtend training van Goes - Arnemuiden naar Souburg etc,. (incl drankposten op alle afstanden)

We pakken om 7:55 uur de trein vanuit Souburg. We rijden dan via Arnemuiden (uitstap moment groep C) naar Goes (8:13 uur). Vanaf Arnemuiden en Goes lopen we terug naar Souburg.
Wil je als A of B loper 20 km lopen dan kan je vanaf Goes mee naar Arnemuiden. Dan moet je dus in Arnemuiden weer opstappen. De laatste km loop je dan zelfstandig naar het station in Arnemuiden.

Je moet zelf een enkele reis kopen voor de trein.
Dan kan via: https://www.ns.nl/reisplanner
(https://www.ns.nl/reisplanner/#/reisdetails?vertrek=Vlissingen%20Souburg&vertrektype=treinstation&aankomst=Goes&aankomsttype=treinstation&tijd=2018-08-25T08:00&type=vertrek&hash=1095880793&source=url)

Er zijn twee drankposten onderweg (Goes route). Met sportdrank, water, drop, winegums en bananen. Jean-Pierre Maas zal de drankpost bemannen.

GROEPEN A & B:
De Goes Souburg route:
http://afstandmeten.nl/index.php?id=2249133

GROEP C:
Arnemuiden - Oost-Souburg route is:
http://afstandmeten.nl/index.php?id=2248782

Succes allemaal.

En vergeet de DEELNAME POLL niet in te vullen!!! (BELANGRIJK: LOOP IN JE EIGEN GROEP)

 



17/08/2018 geplaatst

Duurloop Training Brugh-Haamstede.
Zaterdag 18 augustus 8:30 uur trainen we vanaf Burgh Haamstede. De groep A, B en C lopen de eerste 6/7 km over het nieuwe kustmarathon parkoers. Om daarna de prachtige bossen en duinen in te duiken. Zorg dat je in de juiste groep loopt. De bedoeling is dat het tempo rustig is. (Het moet een ontspannen training zijn). Ben je een groep A of B loper maar vind je de afstand te groot (26/28 km) geef dit dan hieronder (!!) aan zodat we rekening kunnen houden met een terug keer moment. (Dit moeten wij voorbereiden). Dus NIET met groep C gaan meelopen. Bedankt alvast.
Tot morgen!
Globaal adres parkeerplaats.
Leliëndaleweg 3
4328 LD Burgh-Haamstede
Met trainers Marko Verkaart, Leon van Liere, Anthony van den Berg


17/08/2018 geplaatst

PLANNING RICHTING KUSTMARATHON
Graag zouden wij weten aan welke hardloop evenementen en trainingen je wilt gaan meedoen de komende tijd. Met name kustmarathon, Ladies Run etc ivm planning. Geef dit aub door via FACEBOOK poll en anders via emial: info@loopgroepzeeland.nl 

5 km Ladies Run Marathon Zeeland 5 okt

21,1 km Kustloop Vrouwepolder 1 september

Arnemuiden (trein) - Souburg 25 aug

Neeltje Jans training naar Zoutelande 15 sept

10 km Ladies Run Marathon Zeeland 5 okt

Goes (trein) - Souburg 25 aug

Neeltje Jans training naar Oostkapelle 15 sept

Dam tot Dam 23 september

21,1 km training vrije training 1 september

Marathon Zeeland (hardlopen) 6 okt

Neeltje Jans training naar Domburg 15 sept


LET OP : DUURLOPEN RICHTING KUSTMARATHON
De komende weken gaan wij moet de groep A en B weer opbouwen voor de kustmarathon. Zo langzamerhand gaan wij weer serieuze afstanden lopen. Het tempo van de groepen is vrij ruim (zie hieronder) opgezet. Dit is afhankelijk van de te lopen afstanden op dat moment en de schema's van door de week en soms de samenstelling van de groep. In praktijk proberen we het volgende aan de houden.
GROEP A - gemiddeld zo rond de 11 - 12 km voor afstanden boven de 22 km
GROEP B - gemiddeld zo rond de 9,7 - 10 km voor afstanden boven de 22 km

We willen de eerste 2-3 km langzamer in lopen. (minimale duurloop tempo)

Lopers die na het inlopen sneller willen dan de aangegeven snelheden, kunnen dit doorgeven aan de trainer. Wij gaan er vanuit dat de lopers die met groep B meegaan, het tempo van rond de 9,7 - 10 km kunnen volhouden op lange afstanden. Gaat de groep of de trainer te hard (harder dan hier boven aangegeven - blijf dan bij je eigen tempo en laat je niet verleiden om mee te rennen. De trainer ziet dan eerder dat het tempo te hoog ligt omdat de groep uit elkaar valt. Dit is geen probleem, de trainer kan hier op inspelen. Ligt dit tempo voor andere dan iets te laag, dan zal de trainers hier weer creatief mee om proberen te gaan. Daar zijn wij voor!

Wellicht door groep B weer in twee groepen onder te verdelen. (groep tussen A en B)

Geef ook gewoon aan als het te hard voor je gaat! Deel je ervaring en gevoel tijdens de loop met ons (de trainers), zodat wij er eventueel iets mee kunnen. Wij voelen dit niet als klagen, maar als feedback.
Dat vinden wij niet erg, dat is juist fijn !!

Op naar de kustmarathon, wij hebben er zin in!

Zaterdag Burgh Haamstede training 8:30 uur. Locatie volgt.

GROEP A :
Tempo duurlopen tussen 11-14 km/uur
Afstand duurlopen tussen 14-32 km
10 km wegwedstrijd < 43 min
Coopertest >2800 m
Halve marathon wegwedstrijd tussen 1:15 en 1:40
Marathon wegwedstrijd tussen 2:55 en 3:45

GROEP B
Tempo duurlopen tussen 9,5 - 11 km/uur
Afstand duurlopen tussen 14-32 km
10 km wegwedstrijd rond 50 min
Coopertest 2450 - 2800 m
Halve marathon wegwedstrijd tussen 1:40 - 2:00 uur
Marathon wegwedstrijd tussen 3:45 en 4:45 uur

Jullie A en B duurloop trainers voor de komende maand: Marko Verkaart, JanWillem Rietberg, Anthony van den Berg, Emiel Flipse, en misschien John Pleijte.

 

 


TE WARM

Vanavond (maandag 6 augustus) worden er geen officiële trainingen gegeven ivm de verwachte temperatuur. Geniet nog 1x van de zon, want de verwachting is dat we de komende tijd weer volop kunnen trainen in minder hoge temperaturen. Mocht er een trainer zijn die wel wil gaan lopen, dan zal deze dit hier achter laten. Maar let op dit alles op eigen risico. Ik zou zeggen,... nog een keer die BBQ aan ! Tot snel !    

 


SUNDOWN RUN
Woensdagavond 25/07 de eerste Sundown Run van Nederland. (Misschien wel van de wereld)
Wil jij de zon zien ondergaan in de zee en de warme temperaturen van de dag vermijden. Dan kan je woensdagavond meedoen met de Sundown Run. We starten om 21:00 uur (in plaats van 18:45 uur)vanaf Strand tent Piet Hein (bij Hotel Westduin de heling op, en dan rechts de trap af). We lopen richting het oude strandhuis in Zoutelande. Foto's maken mag! Ben jij erbij?!    

 


Vanavond 16 juli geen training ivm hoge temperaturen en vakantie rooster (zie hier onder)


VAKANTIE ROOSTER

Aankomende weken gaan we gewoon door met trainen. Alleen is dit de on officiële periode waarop er niet altijd voldoende trainers aanwezig zijn. Let op Gr A/ liefhebbers B op maandag baan training

zie agenda : http://www.loopgroepzeeland.nl/agenda.php

Er kan dan een beroep op jullie zelfstandigheid gedaan worden of we voegen groepen samen, waarmee trainers zoveel mogelijk rekening houden met de verschillende niveau's. Ook kan het zijn dat een trainer besluit om die warme zomeravond anders door te brengen dan voor de groep. Dan kan gebeuren (zeldzaam) maar dan laat de trainers een berichtje achter op Facebook. Zodat je zelf ook kan kiezen of je naar de kanovijver komt of zelfstandig gaat trainen. Let op: gezien de warmte kan het ook voorkomen dat we trainingen afgelasten. Voor een ieder die op vakantie gaat, een fijne vakantie ... en vergeet je LGZ shirt niet te fotograferen en met ons te delen vanuit je vakantie adres !! Blijven wij gewoon trainings kiekjes delen vanaf de Zeeuwse stranden.

Let op : maandagavond traint groep A en liefhebbers B op de baan (staat anders in de agenda)
foto van Anthony van den Berg.

 


maandag 2 en woensdag 4 juli zijn alle trainingen vanaf Oostkapelle (parkeer plaats Piraat - denk aan parkeergeld)

Start ochtend training 9:15 uur

MAANDAG ook baan trainingen voor groep A en liefhebbers groep B

Zie rooster (klik)

 


DUURLOOP AANSTAANDE ZATERDAG 16 JUNI

Zwindorp naar Breskens (15 km) - groep 3
Knokke naar Breskens (22 km) - groep 1/2

Vertrek boot Vlissingen 7:48 uur - zorg dat je op tijd bent (7:35 verzamelen)
Bus staat klaar bij Breskens 8:15 uur.
We rijden dan naar Zwindorp (nabij Cadzand) waar groep 3 kan terug lopen (15 km)
daarna rijden we door naar de Boulevard van Knokke en dan lopen groep 1 en 2 terug. (max vanuit 9:35 uur Knokke)

De kosten voor de bus naar Knokke-Zwindorp (€ 7,00). Deze kan je volgende week voldoen. Nadat je van mij een bericht hebt ontvangen.
De overtocht dien je ter plaatsen zelf te betalen. !!! Dus niet je geld of bankpasje vergeten. OV is niet geldig bij de boot!!
Denk ook aan ID ivm onze reis naar België ;-)

Globale route: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2173275

groep 1 en 2 zijn gegarandeerd van natte voeten, we lopen namelijk door het water van de Zwingeul en de grens van België en Nederland.


Start Running 31-05 (donderdagavond)

Rond 18:00 uur staat hier het bericht op de training vanavond wel of niet door gaat!

Vooralsnog gaat deze gewoon door.. maar we houden de buienradar in de gaten!


16:00 - 24 mei 2018

Start Running info ivm weersverwachting.

Op dit moment gaat de training om 19:00 uur kanovijver gewoon door. Het ziet er naar uit dat het onweer pas later op de avond Vlissingen zal bereiken. Natuurlijk nemen wij geen risico's mocht het toch anders zijn.

Laatste update zal ik rond 18:00 uur geven,. Nogmaals, bij twijfel lopen wij niet! 


MAANDAGAVOND BAAN TRAININGEN
In overleg met Jan Jansma (plus andere trainers) en deels groep A. Hebben wij besloten om deze zomer alle maandagavond trainingen voor groep A (B) op de atletiekbaan te laten plaats vinden. Dit is in eerste instantie voor 1 zomer.
Als Jan niet kan, dan zal hij een beroep doen op een andere A trainer. (Jan Willem, Erik, Hanco,Emiel, Anthony)
De trainingen zijn ook voor B lopers zeer geschikt en deze zijn dan ook meer dan welkom op de baan! De A lopers zijn ook welkom om mee te trainen met groep B op maandagavond bij de kanovijver. Je krijgt dan indien gewenst een extra lusje of snelheids- opdracht.
Op maandagavond is er dus gewoon een B trainer bij de kanovijver zijn.
Jan Willem en ik zullen een maandagavond schema maken dat aansluit bij de kustmarathon en de woensdagavond trainingen.
Op feest dagen (pinkster) geen training.
Heb je hierover nog vragen dan hoor ik het graag via een PB of info@loopgroepzeeland.nl !

 


KNOKKE - ZWINDORP BRESKENS 16 JUNI 2018


Op 16 juni lopen we weer van Knokke of Zwindorp naar Breskens. Een super toffe duurloop! Ga je mee, geef dit dan even aan via dit formulier, dan kan ik bij voldoende animo een bus regelen :
https://goo.gl/forms/XfoF33OjOVYeLWQU2


woensdag 25 april

Vanavond thema koningsloop. Zoveel mogelijk straten in Vlissingen opzoeken met het thema Koningshuis... dress code zoveel mogelijk oranje ;-)


ANTWERPEN 10 MILES INFO - EVEN GOED LEZEN! (ook als je niet meer mee gaat)

Aanstaande zondag zou ik graag vanaf de Mc Donalds in Middelburg willen vertrekken. Gezien er toch wat mensen zijn die in wave 1 starten ipv wave 2 (bijzonder, want iedereen heeft de juiste eind tijd aangegeven) zou ik het volgende programma willen aanhouden:
11:30 uur Vertrek van Mc Donalds Middelburg
13:00 uur Parkeren Charles De Costerlaan en lopen naar Expo (Frederik van Eedenplein lokatie 7)
13:10 uur (rond) start nummers ophalen voor groep (Anthony)
Hierna richting tassen inname (lokatie 6)
14:00 uur Lopers wave 1 richting start
14:30 uur Wave 2 lopers richting start
14:30 uur Start Wave 1
15:00 uur Start Wave 2
uiterlijk binnen 16:45 uur laatste LGZ loper?
Verzamelen bij tassen uitgifte - aanname.
Hierna frietje halen bij Frituur Lo (https://goo.gl/maps/DA47ncteeoT2)

Heeft iedereen inmiddels een auto plaats in een auto. Ik heb sowieso Vivian Wolf dacht ik. Ik rij vanuit Vlissingen naar Mc Donald. Iemand nog meerijden die niet al weer bij wie hij zit?
Annuleren graag alleen via MAIL met in het onderwerp ANTWERPEN ANNULEREN - je kan ook je startnummer verkopen, dan wil ik alleen via MAIL weten wie er dan voor jou mee gaat !! En check even of je al betaald hebt aan mij... ik heb nog slecht 10 betalingen ontvangen.
Niet meerijden? Mail dan ook even! Dan zal je ons even moeten zoeken bij de EXPO. Zie tijdschema hier boven.

 


WOENDSDAG 04 APRIL 2018

NIEUWE AGENDA 2e en 3e KWARTAAL ONLINE 


WEL AL LID MAAR NOG GEEN SHIRT ONTVANGEN? 

KLIK DAN EVEN OP DEZE LINK !



ZATERDAG 3 MAART DUURLOOP VERPLAATST NAAR ZONDAG 4 MAART!

Gezien de aanhoudende kou deze nacht zal er morgen niet veel veranderd zijn aan de situatie. Er gaan ook nog waarschuwingen uit voor gladheid in de ochtend. Als ik alleen zou lopen, zou dat anders voelen. Dat is dan eigen risico. Maar gezien de grote van de groep en de verantwoordelijkheid zal ik de training voor morgen afgelasten. We zullen deze training verplaatsen naar zondagochtend. Zelfde tijd, zelfde lokatie. In het volgende bericht weer een poll, ben jij erbij? Jammer jammer jammer.. maar het is even niet anders. Geef het even door aan iedereen die je kent... sms, app, messenger!

ben jij er bij en heb je geen facebook, stuur mij (Anthony) dan een mail via info@loopgroepzeeland.nl


BELANGRIJK !!!!! DUURLOOP GOES - VLISSINGEN
Wij houden het weer in de gaten!
Het is natuurlijk mooi dat het morgen minder koud wordt. Maar vanavond (nu al) gaat het ijzelen. En de wegen zijn nu spekglad op sommige plaatsen. Het slechtste scenario is dat het de hele nacht zo koud blijft en dat de wegen (fietspaden etc) beter begaanbaar zijn op schaatsen. Marko Verkaart heeft ook al een alternatieve route gemaakt, waarbij we hopen dat deze beter begaanbaar zal zijn. Maar let op: is het morgen onverantwoordelijk om te lopen, dan gaat het NIET door. We kunnen geen 30 km gaan hardlopen op een gevaarlijke weg. Die verantwoordelijkheid wil ik niet dragen, plus dat de kans op blessures enorm is. Dus let op: morgen om 7:15 uur besluiten we door middels van intern (trainers) overleg, of we wel of niet gaan lopen. Dit zullen wij op facebook vermelden!

Ik snap dat je wellicht, net als ik, al een treinkaartje hebt gekocht. Maar wij gaan geen onnodig risico lopen. Eventueel gaan we dan zondagochtend lopen. Ik kan dan in ieder geval en Jan Jansma ook. Hopelijk valt het allemaal mee. Morgenochtend meer informatie! Voor de duidelijkheid. Op dit moment ga ik er vanuit dat we gewoon gaan lopen.



DUURLOOP GOES - SOUBURG (ARNEMUIDEN)

Aanstaande zaterdag lopen wij van GOES of ARNEMUIDEN naar VLISSINGEN-SOUBURG (station). Met wie loop jij mee? Hierbij alvast de route. 

http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1710939 - vertrek station Souburg 8:25 uur (je moet zelf een enkeltje kopen via ns reisplanner. 

Wil je vanaf een ander station dan is dat prima. 

Groep A+ loopt van Goes naar Souburg (30 km - tempo 11 plus)

Groep A loopt van Goes naar Souburg (30 km - tempo 10 plus)

Groep A loopt van Goes naar Arnemuiden 21 km

Groep B loopt van Goes naar Souburg (30 km - tempo rond 9,7 - 9,8)

Groep B loopt van Goes naar Arnemuiden 21 km

Groep C loopt van Arnemuiden naar Souburg 18 km



GROEPSINDELINGEN 2018

Beste allemaal, 
Bij deze deel ik de link naar de opgefriste groepen van de Loopgroep. Het betreft een omschrijving van wat wij eigenlijk al doen, maar wij hebben met name de gegevens voor groep 3 wat moeten bijschaven. We kwam erachter dat het minimumtempo op de lange afstanden voor onze trainers moeilijk vol te houden was zonder lichamelijke klachten. Om zelf geen blessures te lopen, werd er door sommige trainers al langer een iets hoger tempo gelopen van rond de 9 km/per uur. Ook merkten wij dat de meeste groep 3 lopers sneller gingen dan het minimum dat op de website stond. Na uitvoerig tussenoverleg met de betrokken trainers en uiteindelijk trainersoverleg met alle trainers twee weken terug hebben wij als Loopgroep besloten dat we de groepen moesten gaan upgraden. Hierbij hebben we gekeken naar de gegevens van de verschillende trainingen van alle groepen en naar onze en jullie doelstellingen. Hieruit zijn nieuwe groep ontstaan voor de duurlopen op zaterdag: geen groep 1, 2 en 3 meer, maar gewoon groep A, B en C zoals door de week. 


Wij snappen dat het voor sommige lopers van bijvoorbeeld groep D, die ook graag mee willen met de groep C duurlopen, het nu net iets te hard gaat. Afgelopen week heb ik hier al een aantal lopers op aangesproken en deze aanpassingen toegelicht.
De komende maanden (tot na de Venloop) zullen wij bij de duurlopen op zaterdag nog zoveel mogelijk rekening houden met alle lopers die er nu ook al lopen. In de tussentijd gaan wij trainingen van groep C en D zo inrichten dat als je de maandag en woensdag mee komt trainen je zal merken dat je ook sneller wordt. Het gaat er niet om dat je nu ineens keihard moet geen trainen; nee we gaan je meer begeleiden in het efficiënte lopen (zowel techniek als tempo) en we gaan je soms wat meer uitdagen. Misschien hebben sommigen gemerkt dat we daar al mee begonnen zijn! 
Belangrijk is dat je echt intensief en extensief blijft lopen. Luister hiervoor goed naar de instructies van de trainers en naar je eigen gevoel. 


Wat goed is om te weten voordat de aangepaste indelingen gaat lezen: 
De te lopen afstanden en snelheden van een groep hangen af van verschillende factoren. Omdat wij een loopgroep zijn proberen wij een soort indicatie mee te geven. Maar zoals in elke groep heb je altijd verschillende niveaus. Zo zou je elke groep ook weer kunnen verdelen in subgroepen, maar dat doen wij niet. We bieden 4 trainingsgroepen door de week en 3 op de zaterdag.

Snelheid en loopafstanden
De te lopen kilometers, het weer, ondergrond (zand-duinen-asfalt), het doel waar we naartoe trainen, de herstelstatus van de groep op dat moment etc etc hebben allemaal invloed op de snelheid. Werk je met gemiddelde snelheden, dan is dat nog lastiger, want op asfalt loop je een stuk vlakker op tijd dan door de duinen. Loop je door de stad, heb je weer stoplichten etc.. 
In groep B staat in het schema bijvoorbeeld een snelheid van 9,5 - 11 k/per uur. Dan zullen rustige lange duurlopen tijdens het lopen zo rond de 9,5 tot 9,7 km/per uur liggen en bij korte trainingen wellicht de 11 km/uur eens aantikken. Bij duurlopen door de duinen loop je gemiddeld minder snel dan de 9,5 km/per uur, maar gebruik je wel energie voor 12 km/per uur. Soms hebben we een duurloop met 5 versnellingen en ook dan zal weer een ander beeld ontstaan. 
Als er staat een marathon in 3:45 uur, dan geeft dat niet aan dat je deze zou moeten kunnen lopen in die tijd, maar zou je binnen deze groep wel kunnen trainen om dat te bereiken. Liep je voorheen 4:30 dan zou je in deze groep prima richting de 4:15 kunnen gaan trainen. 
Wij snappen dat het niet altijd even makkelijk is om de juiste aansluiting te vinden en dat er altijd lopers zijn die tussen de groepen vallen. Blijf er niet mee rond lopen en vraag je trainer om de mogelijkheden, of neem contact op met Anthony van den Berg: dat kan via mail info@loopgroepzeeland.nl of via mobiel 06 53 15 45 19 (spreek altijd je naam in)
Wij kunnen het niet iedereen 100% daar de zin maken, maar streven wel altijd naar een hoog percentage. Maar verder geven wij ook grenzen aan, daar willen wij ook duidelijk in zijn.

Mocht je hier iets over kwijt willen mail dan naar info@loopgroepzeeland.nl .
Vragen kan je via mail stellen of morgen bij de training. Bedankt allemaal.

Ga hier naar de groepsindelingen

Anthony van den Berg



LOOPGROEP LEDEN - OPGELET.. ben jij er bij Woensdag?
Aanstaande woensdag en zondag geef ik een gratis clinic aan halve / marathon lopers die nog niet bekend zijn met "onze" efficiënte manier van lopen. Met een kleine beetje theorie over waarom je je rustige duurlopen rustiger aan moet doen etc.. de basis is Start Running les 1 en 2 met het accent op lange afstanden. Heb je de SR nog nooit gehad of zou je deze heel graag mee willen doen, dan heb ik nog plaats voor 10 Loopgroep leden. Wel even aanmelden via het formulier hieronder..


Schema extra keer trainen START RUNNERS, staat online


GRATIS MARATHON CLINIC 

Ben jij ervaren halve marathon of marathon loper, of ga je dit jaar je eerste hele marathon doen, dan is deze clinic iets voor jou. In twee lessen geven wij advies over hoe je dat sneller en efficiënter kan doen met minder kans op blessures.
Wij laten je ervaren en zien hoe het makkelijker en sneller kan en hoe je blessures zoveel mogelijk kan voorkomen.
Minder belasting voor kuiten, hamstrings, bovenbenen, achillespezen en knieën. Maar ook wat achtergrond informatie over hoe je verstandig kan opbouwen richting een marathon.
Clinic dag 1 is in een sportzaal staat in het teken van efficiënt lopen en een stukje trainingstheorie.
Clinic dag 2 bestaat uit praktijk waarbij je leert makkelijker (efficiënter) te klimmen en op het strand te lopen.

Na deze clinic mag je een maand kosteloos komen meetrainen met halve - en hele marathon groepen van Loopgroep Zeeland. Naast de intensieve en extensieve trainingen door de week trainen wij op dit moment voor verschillende halve en hele marathons in het voorjaar (Venloop (!!) - City Pier City - marathon Rotterdam (!!), marathon Zeeuws-Vlaanderen) en najaar.

woensdagavond (19:30 - 21:30 uur) 24 januari 2018 - Theo Thijssen gymzaal Vlissingen (https://goo.gl/maps/G3ub3UnwNCP2)

zondagochtend (9:00 uur) op 28 januari 2018 - parkeerplaats opgang Boulevard
(https://goo.gl/maps/oyfw173w8d82)

Hierna kan/mag je een maand meetrainen met de trainingen van Loopgroep Zeeland. De duurloop trainingen zijn elke zaterdagochtend om 9:00 uur. Details op deze website.

Maximaal aantal deelnemers 30.

Aan deze cursus zitten geen verplichtingen. Deze cursus is NIET voor de startende hardloper. Maar voor lopers die al minimaal afstanden van 15 tot 20 km lopen of ervaren zijn met halve en hele marathons. Kijk voor groepsniveau op zaterdag op onze website: http://www.loopgroepzeeland.nl/trainingstijden.php

GEEN KOSTEN
De kosten worden voldaan door de Stichting Samen in Beweging. De trainingen worden gegeven door Anthony van den Berg (hoofdtrainer Loopgroep Zeeland, specialist in efficiency running, trainer au, Running Therapeut) en door een of twee ervaren marathon trainers van Loopgroep Zeeland.

AANMELDEN KAN ALLEEN VIA DEZE LINK!

 


Training oranjezon - Oostkapelle - Vrouwenpolder !!


Tussen Oostkapelle en Vrouwenpolder ligt het prachtige natuurgebied Oranjezon. Zaterdag 13e starten we daar om 9:00 uur op de parkeerplaats. 
Let op : entree 1 losse euro!! Vergeet deze niet.
Heb je trail schoenen, dat moet je deze zeker aandoen. Meer info klik hier

 



Nieuwe 1e KW 2018 AGENDA staat online bij AGENDA!



VENLOOP IS VOL


VENLOOP 25 maart 2018 - FORMULIER AANMELDEN

Op zondag 25 maart 14:00 uur willen wij met zoveel mogelijk lopers deelnemen aan de VENLOOP. Dit is een halve marathon in Venlo. De Venloop was ook dit jaar weer in 1 dag uitverkocht. Dit blijkt namelijk een fantastisch evenement te zijn!! (Vraag maar aan John Pleijte)

Nadat ik contact heb gezocht met de organisatie zijn we tot een leuke samenwerking gekomen. De Venloop kwam met de vraag of wij als Loopgroep Zeeland ambassadeur zouden willen zijn van de provincie Zeeland. De halve marathon is dit jaar het officiële NK en zodoende leek het ze leuk om uit elke provincie een groep - team te volgen.
Ik zal hiervoor dan een aantal vlogs maken voor de Venloop organisatie.. Wij hopen natuurlijk met een bus vol Loopgroep Zeeland ambassadeurs richting Venlo te gaan!
Wij organiseren dit jaar geen trip naar CPC en zullen deze halve meenemen in ons marathon schema richting Rotterdam.
De kosten zijn 23,50 voor de deelname. De start nummers halen we dan daar op. Natuurlijk willen we net als bij Bruggenloop en City Pier City bus vervoer en eten regelen. Rond dezelfde kosten (bus rond 20 en eten rond 23 euro). Maar dat moeten we allemaal nog uitzoeken.

We gaan sowieso en de invulling volgt nog. Ik moet de organisatie een formulier aanleveren met de volgende gegevens, omdat de officiële inschrijving al gesloten is :

VUL DIT FORMULIER IN (KLIK HIER)

 


LOOPGROEP ZEELAND OP LOOP REIS !!
Waar je deze winter lekker voor kan trainen.
Het aankomende jaar hebben wij weer goede voornemens.
Zo zullen wij voor onze lopers een aantal loopjes organiseren (soms met busreis, soms carpoolen). De krenten uit de pap zullen we maar zeggen en waarvoor wij zullen trainen. Hier alvast een paar loopjes op een rij, zodat je eventueel kan inschrijven en of vrij houden.
Later over elk evenement meer informatie

ZONDAG 25 MAART 2018 VENLOOP - VENLO (morgen meer hierover op facebook)
Deze loop was binnen 1 dag vol, maar mij mogen exclusief nog meedoen met Loopgroep Zeeland, waarbij wij Zeeland mogen vertegenwoordigen. Aanmelden kan alleen nog via mij, en dat formulier volgt deze week. Deze halve marathon is een officieel NK. Maar ook een enorm leuke halve marathon. We plannen deze in plaats van CPC. Al sta je vrij om CPC te doen natuurlijk. We zetten deze Venloop in ons marathon schema voor Rotterdam. En we maken er een leuke dag van!
https://www.venloop.nl/programma

ZONDAG 8 APRIL 2018 - MARATHON ROTTERDAM
We trainen hier naar toe...
http://www.nnmarathonrotterdam.nl/

ZONDAG 22 APRIL 2018 - 10 MILES ANTWERPEN - België
EEN AFSTAND VOOR IEDEREEN!! Ik garandeer dat ieder Loopgroep Zeeland lid deze afstand aankan! Mits je 9 km per uur kan trainen. Zolang je het opbouw schema op zaterdag volgt. Ik daag je dan ook uit!Beste allemaal in 2018 willen wij met zoveel mogelijk lopers meedoen met de 10 Miles van Antwerpen. Dit omdat er ook genoeg lopers zijn die een halve of hele marathon te ver vinden. We gaan trainen voor deze 10 miles!
Deze loop is een geweldig evenement op nog geen uur rijden. Ik heb hiervoor een GROEPS aanvraag gedaan. Dat wil zeggen dat je je met een groeps code kan aanmelden.
Omdat het mij leuk lijkt om allemaal in het zelfde startvak te vertrekken heb ik de streeftijd van 1:10 aangeklikt. Als jullie dat ook doen kom je als het goed is allemaal in dezelfde snelle (!!) wave. Ipv iedereen in een andere wave. Ik heb zonet geprobeerd in te schrijven. Maar mijn inschrijving doet wat raar. Ik heb inmiddels wel al de LOOPGROEP ZEELAND CODE : LOOP12813 (dat zou moeten werken)
Met die code kan je jezelf inschrijven bij onze groep! Dus niet individueel. Als het goed is loopt dan de betaling via de Loopgroep en staan wij samen aan de start!
http://www.sport.be/antwerp10miles/2018/nl/

ZATERDAG 23 JUNI 2018 -Runners Lab Midzomernacht Run Gent - België
Website update nog niet beschikbaar
http://www.sport.be/midzomernachtrun/2017/nl/

ZONDAG 15 JULI 2018 - La Chouffe Trail België
Een van de leukste trails die er is.. zegt men.
http://www.sportevents.eu/trailrunseries/.../la-chouffe-trail/

 



Trainer Frans Lemsom is zondagmiddag te midden van zijn gezin overleden. Dit nog geen 6 maanden na het verpletterende bericht dat Frans een ongeneselijke hersentumor had. Frans we gaan je missen!

Frans zal vrijdag in besloten kring gecremeerd worden. Het adres van zijn gezin ; westerzicht 600, 4385BV, Vlissingen .

 


TRAINING MAANDAG 11 DECEMBER AFGELAST

De training gaat vanavond niet door ivm het winterse weer. Veiligheid staat voorop! Ga je toch lopen, doe dan voorzichtig! Want hoe leuk het ook is, de risico's zijn 's avond een stuk groter.
Tot woensdag!


INSCHRIJVEN 10 MILES ANTWERPEN. 22-04-2018

EEN AFSTAND VOOR IEDEREEN!! 
Ik garandeer dat ieder Loopgroep Zeeland lid deze afstand aankan! Zolang je het opbouw schema op zaterdag volgt. Ik daag je dan ook uit!

Beste allemaal in 2018 willen wij met zoveel mogelijk lopers meedoen met de 10 Miles van Antwerpen. Dit omdat er ook genoeg lopers zijn die een halve of hele marathon te ver vinden. We gaan trainen voor deze 10 miles!

Deze loop is een geweldig evenement op nog geen uur rijden. Ik heb hiervoor een GROEPS aanvraag gedaan. Dat wil zeggen dat je je met een groeps code kan aanmelden.

Omdat het mij leuk lijkt om allemaal in het zelfde startvak te vertrekken heb ik de streeftijd van 1:10 aangeklikt. Als jullie dat ook doen kom je als het goed is allemaal in dezelfde snelle (!!) wave. Ipv iedereen in een andere wave. Ik heb zonet geprobeerd in te schrijven. Maar mijn inschrijving doet wat raar. Ik heb inmiddels wel al de LOOPGROEP ZEELAND CODE : LOOP12813 (dat zou moeten werken)
Met die code kan je jezelf inschrijven bij onze groep! Dus niet individueel. Als het goed is loopt dan de betaling via de Loopgroep en staan wij samen aan de start!

 

http://www.sport.be/antwerp10miles/2018/nl/

 

 


Beste deelnemer aan de Bruggenloop Rotterdam 2017,

EVEN EXTRA AANDACHT VOOR DE AANPASSINGEN

Leuk dat je mee gaat met de Bruggenloop 2017.

Hierbij de AANGEPASTE  informatie mbt programma.

Wij  vertrekken eerder omdat de start ook eerder is!

Loop je in WAVE 1, zorg dan dat je je loopkleding al aan hebt in de bus. Zodat je bij welke vertraging dan ook, wel gelijk kan starten.

En eventueel je tas etc aan iemand anders kan geven voor in de kleedruimtes.

PROGRAMMA  BRUGGENLOOP  LOOPGROEP ZEELAND

Zondag 10 december 2017

12:05 uur aanwezig!

12:15 uur vertrek Brouwenaarstraat Vlissingen (achter stadhuis-Vlissingen) richting De Kuip Rotterdam

13:45 uur aankomst De Kuip Rotterdam

14:30 uur Wave 1 aanwezig startvak!  PIET SMITKADE (anders dan normaal)

15:00 uur startschot wave 1 (rood)

15.15 uur startschot wave 2 (groen)      

15.30 uur startschot wave 3 (blauw)

15:45 uur startschot wave 4 (geel)

let op tijd limit 2 uur ! (uiterlijk 17:45 uur binnen)

Het sportcentrum heeft een gezellig restaurant waar je kan bijkomen en kan wachten op de rest van de lopers.

18:45 uur lopen we via de bus (voor tassen) naar Bennie Beer

19:00 uur gereserveerd bij  Bennie Beer

21:00 max  uur vertrek met de bus naar Vlissingen

+/- 22:30 uur aankomst Brouwenaarstraat Vlissingen

TIP: plastic zak, regenponcho - oude weggooi trui mee ivm kou-regen

30 min voor aanvang  opstellen in startvakken

Net als de afgelopen jaren zijn er 2 kleedkamers (incl. warme douche) gereserveerd in het Topsportcentrum Rotterdam tegenover De Kuip. Je kan je hier omkleden voor de wedstrijd en je spullen achterlaten, deze kleedkamers gaan op slot. Nadat je gefinisht bent kan je direct naar de kleedkamer om te douchen, supporters (snelle lopers) van LGZ zorgen dat de 1e dame en 1e heer bij binnenkomst de sleutel krijgen.  Wie dat is hoor je in de bus!


Zodra iedereen fris gedoucht is gaan we lopend naar Bennie Beer (100 mtr.) voor een welverdiende maaltijd om daarna met de bus richting huis te gaan.

Met sportieve groet,

Anthony van den Berg
06 53 15 45 19

 

 

 


11 NOVEMBER DUURLOOP TRAININGEN - OOSTKAPELLE

Zaterdagochtend (11 november 2017 9:00 uur) start de training vanaf het parkeerterrein aan de Duinweg te Oostkapelle (vóór de duinovergang naar strandpaviljoen "De Piraat"). Locatie: https://goo.gl/maps/R8KRg3WYEuv    


START RUNNERS INFO 

Beste Start Runner,

Wij hopen dat je de afgelopen 6 weken (6 lessen) als positief hebt ervaren. Wij hebben weer met veel plezier de Start Running gegeven.

PROEFTIJD AANMELDEN

We nodigen je uit om je aan te melden voor de gratis mee train periode van vier weken:

http://www.loopgroepzeeland.nl/inschrijfformulier.php

Je kan dan tot 6 december 2017 kosteloos en zonder verplichting (!!) kijken of het lopen bij Loopgroep Zeeland iets voor je is.

Je bent in deze proef periode tot niets verplicht. En ook je aanmelding verplicht je tot niets, wij willen alleen weten hoeveel lopers wij ongeveer kunnen verwachten de komende tijd.

NIVEAU EN AANSLUITING

Elke niveau is welkom in de proefperiode!

Ben je nog niet in staat om 7 a 8 km achter elkaar te lopen dan adviseren wij je om nog niet met groep D mee naar buiten te gaan en niet deel te nemen aan de ochtend groep. Elke trainings avond loopt er 1 groep buiten de atletiekbaan, dat betreft meestal een duurloop. Kan je wel al die 7-8 km achter elkaar lopen met 8,5 a 9 km per uur dan ben je natuurlijk van harte welkom mee naar buiten te gaan

 

 

top